Dućan po kategorijama

1pc 220VAC 110VAC 2000W Solarni Bojler Računar Inteligentni Kontroler Razinu Temperature Vode za Grijanje 250V10A

Novo

kn288.34

Količina:1 komad

Prikaz vremena

*Započnite samokontrole

* Предустановленная temperatura vode

*Unaprijed postavljena razina vode

*Upozorenje o nedostatku vode

*Nedostatak preuzimanje vode

*Otporan na temperature opterećenje

*Stalni kodiranje razine vode

*Ručno upravljanje

*Preuzimanje vrijeme drugog puta

*Zagrijavanje za drugi put

*Održavanje topline cijevi

*Tlakova cijevi

*Grijanje na stalnoj temperaturi

*Zaštita od propuštanja električne energije

*Automatsko pukotina

*Zaštita od visoke temperature opterećenja

*Suha grijanje sprječava

*Sprječavanje požara zone električnog grijanja

*Isključivanje napajanja memorije

Tehnički podaci:

1:snaga 220v 230V.Gubitak snage:

2.Tolerancija za detekciju temperature:+-2 ° C

3.Raspon detekcije temperatura:0-90 ° C

4.Točnost kontrole temperature:+-2 ° C

5.Razina vode:4 razine IP41

6.Električni grijaći zona i snaga vodene pumpe:

7.Električni grijač:

8.Električni nestanka struje curenja:

9.Elektromagnetski ventil:DC12V za ventile pod pritiskom i bez pritiska

Radni tlak pod pritiskom:0,02 Mpa---0,8 Mpa,za izravnu opskrbu vodom.

bez pritiska:radni tlak:0,00 Mpa,za podnošenje cisterne za vodu i dovod vode pod pritiskom.

Opcije:

1.Počnite samokontrole:kada pokrenete kontrolor sa zvukom "di".pokazuje modul u normalnom dobar motor mogućnosti.

2.Unaprijed razine vode:50%,75%,100% пресетировать

3.Предустановленная temperatura vode:unaprijed postavljenu u rasponu od 30-80 ° C. Ako vam nije potreban električni grijanje,postavite temperaturu od 00 ° C, da biste isključili ovu funkciju.

4.Prikaz temperature vode:prikaz temperature vode u sunčanom водонагревателе.

5.Prikaz nivoa vode:prikaz razine vode u sunčanom водонагревателе.

6.Alarm vode nedovoljan:kada je razina vode će doći dolje i biti će dovoljno,zvučni signal će upozoriti i razina vode 25% će sjati u isto vrijeme.

7.Automatsko preuzimanje vode:kada je razina vode će se smanjiti i postati dovoljno,kontroler će automatski učitati vodu do razine određenog kroz 30 minuta.

8.Ručno preuzimanje vode:ako je razina vode iznad unaprijed,kliknite na "upload vode/nivo vode", ona može preuzeti vodu do određene razine.ako je razina vode dosegne određenu razinu,onda će to biti na jedan nivo više, nego prije.ako je razina vode iznosi 100%,kliknite na "upload vode/nivo vode", da se zaustavi preuzimanje.

9.Priručnik grijanje:kada je temperatura viša od nadstrešnice,kliknite na "grijanje/temperatura vode", ona se automatski zaustavlja kad dođe do željene temperature.ako kliknete još jednom, ona će se zaustaviti električno grijanje.

10.Толковейшие opterećenje i топление:ako regulator na никаком uvjetom instalacije,regulator će automatski početi sama po sebi za teret vodu i počne električni grijač prema suncu,konzumiranje volumen tople vode,unaprijed zacrtanim temperatura,nivo vode,vremenskim prilikama i običajima potrošača.

11.Weatherized opskrba vodom:način za potrošača potrošnje tople vode u velikom broju.lik je potpuno dnevni automatsko preuzimanje i zagrijavanje vode,će se opskrbljivati vodom oko 50 ° C ujutro i preuzimati vodu tijekom dana grijanja na suncu.ako je sunčeva svjetlost ne može doći do željene temperature.kontroler će automatski pokrenuti dodatni električni grijač za postizanje željene temperature.stalni pritisak na gumb "postavka" ukinuti funkciju opskrbu vodom u roku od samo nekoliko dana,ujutro tople vode neće biti.

12.Stalni grijanje:ako je temperatura spremnika za vodu iznosi 3 ° C er, onda preset.it automatski će se zagrijati do željene temperature,za održavanje konstantne temperature.ako je razina vode prelazi 50%, kontroler će automatski preuzeti vodu do određene razine, a zatim se zagrijati.to je učinjeno kako bi se spriječilo suhog zagrijavanja.

13.Stalna dizanje razine vode:ako je razina vode prelazi 75%,on će se dignuti u potpunosti kroz 30 minuta.ova funkcija radi samo na određenoj razini vode na razini 100%.

14.Nagao preuzimanje vode:kada senzor ima problem.kliknite na "upload vodu/nivo vode", da ispunite vodu, dok kontroler će se oglasiti zvukom u roku od jedne minute da se signal o tome, puna je li voda ili ne.nakon 8 minuta, on će se automatski zaustaviti.

15. opterećenje vode tlaka:kada ste punjenje vode na nijemce i ako je stop vode ili tlak vode previše ,regulator će na režim opterećenja vode tlaka.gumb "cijeli dan vodovoda" će se rasvjeta i alarm isključiti za cijelu vode dana supply.in u ovom načinu, kontroler će se pokretati svakih 30 minuta preuzimanje vode.ako je nakon 30 minuta voda još uvijek ne podigne na jedan nivo,a zatim će se zaustaviti još 30 minuta,da bi cirkulaciju i otkriti da se rezervoar s vodom sve dok klize, i isti krov.solarna vakuumska cijev će biti slomljen, ako je cijev pod sunčevom svjetlu na duže vrijeme bez vode i vode naglo će porasti.термошок slomiti cijev.

16.Pumpa za automatsko upravljanje форсируя:kada vodoopskrba na tlaku,možete odabrati форсируя funkciju za početak форсируя pumpa za povećanje tlaka vode.kada je spremnik pun,pumpa se automatski zaustavlja i s elektromagnetskim ventilom.

17.Memorija napajanje:ako je napajanje isključeno,kontroler memorija pohranit će postavke.

18.Držati cijev toplo:tijekom zimskog vrijeme,vanjska temperatura ,možete iscijediti "držati cjevovoda graya" show zone zagrijavanja rizik od strujnog udara, u zaslonu s odabranim označene na usporednom nacrtu.ako pritisnete again.it će se zaustaviti.

Tagovi: solarni termostat, soba sunčeve ventilatora za grijanje, kontrola temperature, naknada kontrolera grijača, 10 solarnih grijača vode, toplina котацу, deset solarnih grijača vode, čelični bojler kbaybo, controler de temperatura, спринклерный timer.

Identitet Nema
Podrijetlo CN(Porijeklo)
broj modela TK-8A
Snaga 2000W

Napiši osvrt

1pc 220VAC 110VAC 2000W Solarni Bojler Računar Inteligentni Kontroler Razinu Temperature Vode za Grijanje 250V10A

1pc 220VAC 110VAC 2000W Solarni Bojler Računar Inteligentni Kontroler Razinu Temperature Vode za Grijanje 250V10A

Povezani proizvodi
Proizvod je upisan u listu usporedbe