Dućan po kategorijama

Kontroler za 17.3" N173O6-L01 / N173O6-L02 / N173O6 LCD zaslon 1600×900 DVI+VGA+HDMI-Kompatibilnu ploča vozača

Novo

kn123.18

Lcd Kontroler:

HDMI-Kompatibilnu DVI VGA AUDIO LCD-naknada za Rad LVDS Sučelja LCD zaslon

LCD adapter za napajanje: 12V/3A~12V/4A.

Dođite U Sigurnosnu Model, Kada Nema Ulaznog Signala

Sigurnosna model

Video ulaz: HDMI Kompatibilan DVI VGA

Audio ulaz: HDMI-Kompatibilnu

Audio Izlaz: Utičnica Dinamika

Osd: Svjetlina Kontrast Automatski Jezik I Tako Dalje

Jezik: Engleski, Kineski, Španjolski I Tako Dalje

Veličina ploče: 125 mm x 58 mm x 17 mm

Proizvod otpremnica:

1× kontroler M. NT68676

1× Signalni Kabel

1 X Tipkovnica S Kabelom

Molimo, imajte na umu:

* Ako ne jamčite model, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno.

* LCD adapter za napajanje je potreban 12V 3A, nije u kompletu; Ako morate kupiti adapter za napajanje, molimo kontaktirajte nas.

* Fotografije su samo referentni.Mi ćemo odabrati odgovarajuću ploču u skladu s naručeni model.

* Molimo vas, ne tjerajte nadoplatu vozača dodirivati bilo kakve metalne nakon uključivanja.

FQA: Q1: LCD zaslon prikazuje crni ekran nakon uključivanja. --A1: 1. Molimo vas, potvrdite je li kabel pozadinskog osvjetljenja zaslona na усилительной ploči(инверторной ploči).Ako nije, uključite ga, a zatim ga ponovno uključite. 2. Učinite neki test za razmjenu: Promijenite ulazni signal za provjeru; Promijenite adapter za provjeru; Promijenite izvor signala za provjeru; Promijenite signalni kabel za provjeru; Promijenite LCD zaslon za testiranje.I tako dalje.

Q2:Signalni kabel ne može spojiti na ekranskom priključak. --A2: Ako vaš zaslon je zaslon priključka eDP, ali ste kupili naknadu, koja je pogodna za zaslon priključka LVDS.Na primjer, ako vaš zaslon LP156WX4-TP(X)(X), ali ćete dobiti naknadu kontroler, koja je pogodna za naknade kontroler LVDS, na primjer LP154WX4-TL(X)(X), on ne će odgovarati vašem zaslonu.Zatim, molimo odaberite razlog za povrat u dobiti neispravan proizvod".Ili prvo se obratite prodavaču.

Q3: Slike na LCD zaslonu se prikazuje nepravilno ili pokazuje bijeli ekran.Ili led tipkovnice naizmjence treperi crveno i zeleno. --A3:1. Provjerite je li signalni kabel koji se spaja na konektor lcd zaslona, je u pravom smjeru. (Pin1 na Pin1, neke ploče kabelski priključak može biti sastavljen u dva smjera, tako da ponekad, kada ga promijeniti u obrnutom smjeru, on će raditi dobro) 2. Molimo vas da potvrdite je li razlučivost LCD zaslona isti kao i rezolucije odbora LCD kontroler (Molimo obratite se na link kupovine naknada kontroler koji ima oznaku kompatibilnog dozvole, koristite tip zaslona za pretraživanje mreže, kako bi potvrdili svoju rezoluciju podrške), ako ne, molimo, kontaktirajte prodavatelja, neke ploče nakon nadogradnje firmware-ako odaberete ovaj problem.

Q4: LCD ekran ima slike, ali vrlo tamna. (Koristite svjetlosni svjetiljku, provjeriti postoji li unutar ekrana je slika ili ne) --A4: Molim vas, potvrdite je li kabel pozadinskog osvjetljenja zaslona na matičnu ploču pretvarača (бустерной ploči).Ako je uvjet povezivanja u redu, možda naknada inverter slomljen, ako ulovite taj problem, molimo vas da nas kontaktirate, možemo vam poslati zamjenu.

Q5: Prikaz nastavlja ponovo započinjati nakon uključivanja. --A5: Ulazna struja ac adaptera za napajanje premala, molimo zamijenite ispravljač s velikim vikendom udara (2A ili više 2A).

Q6: Uključivanje, nakon nekoliko sekundi, na zaslonu je crni ekran. --A6: Ako ne priključite signalni kabel (ne ulaznog izvora), on prelazi u način mirovanja nakon nekoliko sekundi hrane.Molimo vas, priključite ulazni signal kada uključite i koristite tipkovnicu da biste se prebacili na odgovarajući kanal.

Q7 : Ako je signalni kabel nije spojen na жидкокристаллическому zaslon, uključite napajanje na ploči, led tipkovnica će biti crveno ili zeleno.A zatim, kada priključite podatkovni kabel na LCD zaslon, led tipkovnice isključuje. --A7: To je zbog pogrešne definicije signalnog kabela, molimo vas, kontaktirajte prodavatelja da potvrdi, ima li prodavatelj kompatibilan signalni kabel LCD zaslona ili ne.

P8.: Računalo je otkrio da je ploča vozača povezana, ali LCD zaslon ne prikazuje. --A8: Ako signal spojen HDMI ili DVI priključak.Molimo vas da instalirate na računalu, kako bi bili sigurni da je izlaz HDMI DVI dostupan.

Q9: Rezolucija nije podržan. --A9:1. Molimo vas da se prebacite na druge dozvole, kako bi potvrdili da li oni mogu normalno prikazati ili ne. 2. Ulazna rezolucija nije u skladu s rezolucijom zaslona LCD meni, to je zbog činjenice da je kontroler LCD zaslona bilježi ukupan dozvolu, odgovarajuću posebnu dozvolu, a izbornika control panel prikazuje ukupan dozvolu.Ako želite prikazati istu rezoluciju, onda je potrebno mijenjati podatke EDID LCD zaslona.Ako ste se suočili s ovom situacijom i da joj trebaju poboljšati, molimo kontaktirajte nas.

Q10: Ekran pokazuje nekoliko boja promjene slike, kada jednostavno uključite obrok naknade ili zaslon u boji prikazuje ekranski izbornik tvornički načina rada prilikom uključivanja i ulaznom signalu na naknadu. --A10: To tvorničkim način, molim vas pomozite koristiti tipku za uključivanje/isključivanje tipkovnice, isključite nadoplatu, a zatim uključite ga, ona automatski izlazi iz tvornice način i da će raditi normalno.

P11: Originalni kabel lcd zaslona ne može biti priključen na ploči kontrolera. --A11: Molim vas, skinite original signalni kabel koji je isporučen zajedno s lcd ekrana i koristite kabel koji smo stavili zajedno s karticom kontroler.

Tagovi: torbica lenovo u430 cover case, 40-pinski lcd zaslon, mini-monitor hdmi, 10-inčni ekran, b173rw01, matrix laptop, zaslon osjetljiv na dodir, hdmi, hdmi touchscreen, ekran laptopa 120 Hz, dvi vga d.

broj modela N173O6
Kompatibilnost s 2 N173O6-L02
Podrijetlo CN(Porijeklo)
Kompatibilnost sa 1 N173O6-L01
Identitet ROHS
Tip proizvoda Tablet LCD zaslon

Napiši osvrt

Kontroler za 17.3

Kontroler za 17.3" N173O6-L01 / N173O6-L02 / N173O6 LCD zaslon 1600×900 DVI+VGA+HDMI-Kompatibilnu ploča vozača

Povezani proizvodi
Proizvod je upisan u listu usporedbe